tirsdag 15. september 2015

første dag på skolen!

søndag reiste vi på supermarked å fikk handla inn litt saker og ting til å ha i leiligheten. mat, såpe og sånne ting. etter dette fant vi ut at vi ville ta en tur på stranda! dette ble til en veldig lang gåtur da vi ikke tenkte på vi kunne gå tvers igjennom byen, så vi gikk rundt hele. dette tok en stund.  men vi kom frem til slutt, vannet var kjempe godt! vi fant ut at vi ville prøve restauranten til Ane, andre kokkelærlingen, som hetter La Lanterna. kjempe hyggelig restaurant med kjempe god mat! rett og slett en topp dag!



 


i går startet vi dagen med å møte Nicola til kaffe kl.10 før vi reiste til gamlebyen i alghero der hun viste hos en del markeder og sånt der vi kunne handle ferske grønnsaker/frukt/ fisk. etterpå fikk vi ordnet oss italienske sim kort så vi får tak i hverandre her. etter dette gikk vi på havnen for å spise lunsj. da er det vanlig med en  form for sandwich.

så var det snart tid for skole! så da tuslet vi hjem å ordnet oss litt, slappet litt og gikk  spente på skolen. det var kjempe spennende første gangen. første vi får forklart er at der blir det ikke snakket engelsk. lære ved å høre italiensk. noe som for min del funket veldig bra, syns jeg igrunn lærte mye bare ved første dag på skolen. etter dette ble vi spurt av Shiva, tidligere lærling som har vært med på dette programmet, om vi ville møtes å spise og vise oss litt rundt, så da gjorde vi såklart det! det var kjempe hyggelig, og vi ble forklart av hvordan Alghero var fra et litt mer ungdommelig synspunkt!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar